Aleatët e Bashës, të shtunën takim me Idrizin, në pritje Mediu

Drejtuesit e qarqeve u mbyllën, por Partia Demokratike duhet ende të përcaktojë marrëveshjet me aleatët dhe ku ata do të pozicionohen në listat e përbashkëta që do të dërgohen në KQZ. Në shkurt nisin dhe afatet për regjistrimin e subjekteve politike e me pas koalicioneve në zgjedhje.