Aleatët e PD: Lista të hapura zgjedhore – A2

Aleatët e PD: Lista të hapura zgjedhore

Aleatët e demokratëve presin që të firmosin para protestës së 16 shkurtit platformën e bashkëpunimit, e cila institucionalizon koalicionin opozitar në zgjedhjet e ardhshme. Kryerepublikani Famtir Mediu, kreu i PDK, Nard Ndoka dhe ai i LZHK, Dashamir Shehi, e mirëpresin marrëveshjen që përpiqet të krijoje kushte për zgjedhje dhe reformën zgjedhore. Por tek ndryshimet në Kodin Zgjedhor, kërkesa ndaj kryedemokratit Basha është e njëjtë, lista të hapura zgjedhore.