Aleatët e PD, Mediu: Lista e koalicionit me siglat tona

Aleatët nuk do të jenë në listën e PD-së, por atë të koalicionit. Nesër, kur skadon dhe afati zyrtar i regjistrimit pritet të zbardhet dhe emri i këtij koalicioni dhe sa kandidatë do të kenë secili nga të vegjëlit. Orët e ardhshme janë vendimtare për formatin e marrëveshjes që do të firmoset.