Alibeaj: Ardi Veliu shkeli ligjin për të mbrojtur Lokën dhe mbi 500 sigurimsa të tjerë në Policinë e Shtetit

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Enkelejd Alibeaj, deklaroi se “konfirmimi në detyrë i numrit 2 të Policisë, operativit të Sigurimit të Shtetit, Gjovalin Loka, është një shembull flagrant i kriminalizimit të Policisë nën drejtimin e Edi Ramës”.