Alibeaj: Armiku ynë i vetëm është Rama, do të bëjmë çdo gjë për largimin e tij

Publikuar më: 20/9/2021, ora 15:26

Alibeaj: Armiku ynë i vetëm është Rama, do të bëjmë çdo gjë për largimin e tij

Publikuar më: 20/9/2021, ora 15:26

Kryesia e grupit parlamentar të Partisë Demokratike zhvilloi këtë të hënë një mbledhje për të diskutuar mbi strategjinë e opozitës në Parlament. Takimi u zhvillua në selinë e PD-së, ku u fol edhe për agjendën e partisë kryesore opozitare në Kuvend dhe komisione. Në përfundim të mbledhjes, deputeti i PD-së, Enkelejd Alibeaj, tha se opozita ka vetëm një synim. “Armiku ynë i vetëm është Edi Rama. Do të bëhet çdo gjë për të larguar Edi Ramën”.

Alibeaj: Armiku ynë i vetëm është Rama, do të bëjmë çdo gjë për largimin e tij

Publikuar më: 20/9/2021, ora 15:26

Kryesia e grupit parlamentar të Partisë Demokratike zhvilloi këtë të hënë një mbledhje për të diskutuar mbi strategjinë e opozitës në Parlament. Takimi u zhvillua në selinë e PD-së, ku u fol edhe për agjendën e partisë kryesore opozitare në Kuvend dhe komisione. Në përfundim të mbledhjes, deputeti i PD-së, Enkelejd Alibeaj, tha se opozita ka vetëm një synim. “Armiku ynë i vetëm është Edi Rama. Do të bëhet çdo gjë për të larguar Edi Ramën”.