Alibeaj: Bar do të hamë dhe diktaturën nuk e pranojmë

Përditësuar më: 17/7/2019, ora 09:47

Alibeaj: Bar do të hamë dhe diktaturën nuk e pranojmë

Përditësuar më: 17/7/2019, ora 09:47

Enkelejd Alibeaj theksoi në emisionin “I Ftuari” në A2 CNN se kauza e Partisë Demokratike ka fuqi të madhe dhe sot shqiptarët nuk mendojnë më vetëm për interesin e tyre të vogël, por kanë brumin për të menduar për gjëra të mëdha si liria e zgjedhjeve dhe demokracia.

Alibeaj: Bar do të hamë dhe diktaturën nuk e pranojmë

Përditësuar më: 17/7/2019, ora 09:47

Enkelejd Alibeaj theksoi në emisionin “I Ftuari” në A2 CNN se kauza e Partisë Demokratike ka fuqi të madhe dhe sot shqiptarët nuk mendojnë më vetëm për interesin e tyre të vogël, por kanë brumin për të menduar për gjëra të mëdha si liria e zgjedhjeve dhe demokracia.