Alibeaj: Me palën tjetër nuk kam kontakte të fshehta

Publikuar më: 23/11/2022, ora 20:52

Alibeaj: Me palën tjetër nuk kam kontakte të fshehta

Publikuar më: 23/11/2022, ora 20:52

“Ai qëndrim që kemi mbajtur për të dalë me një kandidat, me një modalitet që përfshin primaret 50% dhe sondazhet 50%, është qëndrim politik. Ai dokument është paraqitur nga zoti Bardhi, qëndrim i ratifikuar nga Kryesia. Me palën tjetër nuk kam kontakte as të fshehta dhe as natën”, tha Enkelejd Alibeaj, kryetari i grupit parlamentar të Partisë Demokratike, i ftuar në studion e “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN.

Alibeaj: Me palën tjetër nuk kam kontakte të fshehta

Publikuar më: 23/11/2022, ora 20:52

“Ai qëndrim që kemi mbajtur për të dalë me një kandidat, me një modalitet që përfshin primaret 50% dhe sondazhet 50%, është qëndrim politik. Ai dokument është paraqitur nga zoti Bardhi, qëndrim i ratifikuar nga Kryesia. Me palën tjetër nuk kam kontakte as të fshehta dhe as natën”, tha Enkelejd Alibeaj, kryetari i grupit parlamentar të Partisë Demokratike, i ftuar në studion e “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN.