Alibeaj: Zgjidhja e krizës politike kalon nga reforma zgjedhore

Për Enkelejd Alibeajn, zgjidhja e krizës politika kalon nga reforma zgjedhore. Ish-deputeti i PD ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2 nga ku zhvillimet më të fundit politike dhe më konkretisht për reformën zgjedhore.