Aligatori gjigand kërkon të “luajë” golf

Një aligator gjigand ndërpreu një lojë golfi në Xhorxhia, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në një zonë, ku përllogaritet se jetojnë nga 200 mijë, deri në 250 mijë reptilë, ky ekzemplar ishte i veçantë për përmasat tejet të mëdha dhe jashtë të zakonshmes. Mes habisë dhe ankthit të të pranishmëve, aligatori qëndroi pak sekonda në fushën e golfit, për tu zhytur më pas në ujë.