Alimadhi dhe Elezi zyrtarisht deputetë, Borova seancën e ardhshme – A2

Alimadhi dhe Elezi zyrtarisht deputetë, Borova seancën e ardhshme

Ndërsa opozita dhe mbështetësit e saj protestonin në sheshin përpara parlamenti, në seancën parlamentare u betuan dy deputetët e rinj. Kreu i Parlamentit Gramoz Ruci lexoi rregulloren e Kuvendit ndërsa më pas u betuan deputetët Adriatik Alimadhi dhe Arben Elezi, te cilët ulen në karriget e lëna bosh nga opozita pas dorëzimit të mandateve.