Alimehmeti forum me studentët, informacione për vaksinën dhe dyshimet për efektet afatgjata

Ekspertët e shëndetësisë kanë nisur forumet me studentët për vaksinën anti-Covid për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve dhe dyshimeve të tyre. Njëri prej tyre Ilir Alimehmeti thotë se krahas certifikatës së vaksinës duhet të njihet dhe ajo e antitrupave.