Alimehmeti: Maskat, jo të gjitha janë njësoj, distanca është kyçe

Doktor Ilir Alimehmeti, mjek epidemiolog, ishte i ftuar në Dita Jonë nga ku foli për mbajtjen e maskave dhe llojet e tyre.