Alimehmeti: Të hiqet ora policore, të mos lejohen aktivitetet masive

Publikuar më: 13/11/2021, ora 13:40

Alimehmeti: Të hiqet ora policore, të mos lejohen aktivitetet masive

Publikuar më: 13/11/2021, ora 13:40

Rritja e infektimeve nga koronavirusi ka shkak grumbullimet e mëdha në stadiume dhe aktivitetet e tjera me pjesëmarrje të lartë.