Ambasada Amerikane apel KLGJ: Caktoni kandidatët më të mirë që kanë aplikuar

Ambasada Amerikane ka nxitur Këshillin e Lartë Gjyqësor që të përfundojë procedurat për vlerësimin dhe të caktojë kandidatët më të mirë të verifikuar që kanë aplikuar për ngritje në detyrë në Gjykatën e Lartë.