Ambasada e SHBA: Votimi i sotëm i Parlamentit çon Shqipërinë përpara në ringritjen e Gjykatës Kushtetuese

Pas votimit në Kuvend të dy anëtareve të Gjykatës Kushtetuese, Elsa Toska dhe Fiona Papajorgji, ambasada amerikane në Shqipëri ka përgëzuar hapat e ndërmarrë për ngritjen e këtij institucioni.