Ambasadori britanik: Sot mbajmë zi për vdekjen e sovranes sonë të çmuar

Publikuar më: 9/9/2022, ora 20:18

Ambasadori britanik: Sot mbajmë zi për vdekjen e sovranes sonë të çmuar

Publikuar më: 9/9/2022, ora 20:18

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Shqipëri i është bashkuar dhimbjes së bashkëatdhetarëve të tij për humbjen e Mbretëreshës Elizabet e dytë me një mesazh publik. Në Shqipëri dhe në këtë rajon, Madhëria e saj Mbretëresha do të kujtohet për Urdhrin e Meritës që i dorëzoi Nënë Terezës, në Nëntor të vitit 1983, si njohje për shërbimin e saj të jashtëzakonshëm për njerëzimin, tha ambasadori.

Ambasadori britanik: Sot mbajmë zi për vdekjen e sovranes sonë të çmuar

Publikuar më: 9/9/2022, ora 20:18

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Shqipëri i është bashkuar dhimbjes së bashkëatdhetarëve të tij për humbjen e Mbretëreshës Elizabet e dytë me një mesazh publik. Në Shqipëri dhe në këtë rajon, Madhëria e saj Mbretëresha do të kujtohet për Urdhrin e Meritës që i dorëzoi Nënë Terezës, në Nëntor të vitit 1983, si njohje për shërbimin e saj të jashtëzakonshëm për njerëzimin, tha ambasadori.