Ambasadori Çejku: Kosova arriti pavarësinë ushtarake, edhe serbët po e kuptojnë – A2

Ambasadori Çejku: Kosova arriti pavarësinë ushtarake, edhe serbët po e kuptojnë

Lidhur me ngjarjet në Kosovë, i ftuar në A2 ishte Arben Çeku, ish ambasadori i Shqipërisë në Kosovë dhe Maqedoni.
Domethënien e votimit të sotëm, që shndërroi Forcat e Sigurisë së Kosovës në ushtri të mirëfilltë,
Çeku e cilëson si një “kontribut i shtuar për paqen dhe stabilitetin e rajonit, pavarësisht për pikëpamjet e disa vendeve të NATO që nuk e kanë njohur Kosovën dhe kanë bërë presion që NATO të ketë një farë vetëpërmbajtje”.