Ambasadori gjerman: Për zgjedhje të mira, dialog dhe depolitizim – A2

Ambasadori gjerman: Për zgjedhje të mira, dialog dhe depolitizim

Për cilësinë e zgjedhjeve foli edhe ambasadori i Gjermanisë në Tiranë, Peter Zingraf, gjatë një vizite që zhvilloi në veri të vendit, ku shoqërohej nga reporterja e A2, Elona Gjylmi. Si pjesë të zgjidhjes së problemeve që mbartin proceset zgjedhore në Shqipëri, diplomati gjerman përmendi edhe depolitizimin e komisioneve që administrojnë procesin.