Ambasadori italian: Do të ishte gabim shtyrja e zgjedhjeve pa marrëveshje

Ambasadori italian Alberto Cutillo, nga Shkodra, ku mori pjesë në një takim me të rinjtë, ka folur për krizën politike dhe procesin e integrimit të vendit në Bashkimin Europian. Cutillo pranoi se kriza shihet në Parlamentin Europian si diçka anormale, pasi zgjedhjet janë një proces ku të gjitha partitë politike që pretendojnë se kanë elektorat marrin pjesë në to.

Shkarkoni aplikacionin e A2