Ambasadori rinor europian: Po na shuhet shpresa, 70% e të rinjve duan të ikin, na jepni zë

Gevio Tabaku sapo është zgjedhur si “ambasador” përfaqësues i rinisë shqiptare në një nga projektet e rëndësishme të BE. I riu flet për problematikat e bashkëmoshatarëve të tij dhe i bën apel politikës për një përfaqësim më të madh në vendimmarrje, por edhe vetë të rinjve që mos të vijojnë të heshtin.