“Ambienti është viktimë e mendjes së njeriut”, rezervuari kthehet në moçal

“Ambienti është viktimë e mendjes së njeriut”, shkruan tabela që është vendosur në vendin ku për dhjetëra vite ka qenë rezervuari i Gjinarit. Tani, në vend të tij, ka mbetur një gropë moçalore.

Kur ishte një rezervuar i mirëfilltë, përveç dobive në punët bujqësore dhe blegtorale, ai ishte edhe një vend turistik ku shumë vizitorë ndalonin të bënin fotografi. Por tani, ajo çka ka mbetur nga rezervuari i dikurshëm është vetëm balta.