Amendamentet kushtetuese, PD tërhiqet, pranon shqyrtimin veçmas të dy nismave

Publikuar më: 11/11/2021, ora 19:37

Amendamentet kushtetuese, PD tërhiqet, pranon shqyrtimin veçmas të dy nismave

Publikuar më: 11/11/2021, ora 19:37

Zhbllokohet ngërçi i krijuar për shqyrtimin e ndryshimeve kushtetuese të propozuara nga Partia Demokratike. Në mbledhje ne radhës të këshilli të legjislacionit, opozita pranoi që amendamentet kushtetuese, propozimi i PS-së dhe ai i PD-së, të shqyrtohen në mënyrë të ndarë nga njëra-tjetra duke bërë që maxhoranca të japë votat pro kalendarit të punimeve.

Amendamentet kushtetuese, PD tërhiqet, pranon shqyrtimin veçmas të dy nismave

Publikuar më: 11/11/2021, ora 19:37

Zhbllokohet ngërçi i krijuar për shqyrtimin e ndryshimeve kushtetuese të propozuara nga Partia Demokratike. Në mbledhje ne radhës të këshilli të legjislacionit, opozita pranoi që amendamentet kushtetuese, propozimi i PS-së dhe ai i PD-së, të shqyrtohen në mënyrë të ndarë nga njëra-tjetra duke bërë që maxhoranca të japë votat pro kalendarit të punimeve.