Amerika certifikon zgjedhjet, këmbëngulja e Trump dhe konfirmimi i Biden

Gazetari i lajmeve ndërkombëtare, Xhevahir Qardaku solli detajet nga zhvillimet më të fundit në SHBA, në pritje të konfirmimit të presidentit të ri Joe Biden.