Amerika Latine epiqendra e pandemisë, rekord rastesh me Covid-19

Amerika Latine tejkalon Europën dhe Shtetet e Bashkuara për nga numri i infektimeve ditore me Covid-19, duke u kthyer në epiqendrën e re të pandemisë globale.