Amnisti fiskale apo penale? Muçi: Shqipëria do të kthehet në lavatriçe të pastrimit të parave të krimit dhe financimit të terrorizmit

Publikuar më: 29/6/2022, ora 21:38

Amnisti fiskale apo penale? Muçi: Shqipëria do të kthehet në lavatriçe të pastrimit të parave të krimit dhe financimit të terrorizmit

Publikuar më: 29/6/2022, ora 21:38

Me ligjin e ri të amnistisë fiskale Shqipëria do të kthehet në lavatriçe të pastrimit të parave të krimit dhe financimit të terrorizmit. Kështu është shprehur në studion e A2 Business juristi Besnik Muçi sipas të cilit, kjo është amnisti penale dhe jo fiskale. Duke e cilësuar Shqipërinë si vend tranzit për trafikun e drogës dhe në kushtet e ekonomisë informale, Muçi rendi rreziqet nga ky ligj.

Amnisti fiskale apo penale? Muçi: Shqipëria do të kthehet në lavatriçe të pastrimit të parave të krimit dhe financimit të terrorizmit

Publikuar më: 29/6/2022, ora 21:38

Me ligjin e ri të amnistisë fiskale Shqipëria do të kthehet në lavatriçe të pastrimit të parave të krimit dhe financimit të terrorizmit. Kështu është shprehur në studion e A2 Business juristi Besnik Muçi sipas të cilit, kjo është amnisti penale dhe jo fiskale. Duke e cilësuar Shqipërinë si vend tranzit për trafikun e drogës dhe në kushtet e ekonomisë informale, Muçi rendi rreziqet nga ky ligj.