Amnistia fiskale do të zbatohet për 9 muaj, Rama u kundërpërgjigjet ndërkombëtarëve

Publikuar më: 15/7/2022, ora 15:24

Amnistia fiskale do të zbatohet për 9 muaj, Rama u kundërpërgjigjet ndërkombëtarëve

Publikuar më: 15/7/2022, ora 15:24

Në të parin prezantim publik të projekt-ligjit për Amnistinë Fiskale e Penale, kryeministri Edi Rama deklaroi prerë se asnjë kërkesë apo presion i bizneseve apo ndërkombëtarëve nuk do ta bëjë qeverinë të tërhiqet nga nisma. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj sqaroi se synimi i Amnistisë Fiskale është rritja e kapitalit për shkak të krizës ekonomike. Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, përjashtoi që amnistia të përdoret për pastrim parash.

Amnistia fiskale do të zbatohet për 9 muaj, Rama u kundërpërgjigjet ndërkombëtarëve

Publikuar më: 15/7/2022, ora 15:24

Në të parin prezantim publik të projekt-ligjit për Amnistinë Fiskale e Penale, kryeministri Edi Rama deklaroi prerë se asnjë kërkesë apo presion i bizneseve apo ndërkombëtarëve nuk do ta bëjë qeverinë të tërhiqet nga nisma. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj sqaroi se synimi i Amnistisë Fiskale është rritja e kapitalit për shkak të krizës ekonomike. Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, përjashtoi që amnistia të përdoret për pastrim parash.