Amnistia fiskale, Gjiknuri në Londër: Legalizoni paratë tuaja, investoni në Shqipëri

Publikuar më: 28/6/2022, ora 12:03

Amnistia fiskale, Gjiknuri në Londër: Legalizoni paratë tuaja, investoni në Shqipëri

Publikuar më: 28/6/2022, ora 12:03

Sekretari i Përgjithshëm, Damian Gjiknuri, u mor personalisht me prezantimin e projektligjit të amnistisë fiskale te ata që i quajti “Çunat e Londrës”. “Shumë shpejt do miratojmë edhe ligjin për amnistinë fiskale. Unë e di shumë mirë realitetin. Njerëz këtu mund të punojnë me emra të tjerë, njerëz këtu mund të punojë dhe në të zezë, punojnë në firma ndërtimi, në bujqësi.

Amnistia fiskale, Gjiknuri në Londër: Legalizoni paratë tuaja, investoni në Shqipëri

Publikuar më: 28/6/2022, ora 12:03

Sekretari i Përgjithshëm, Damian Gjiknuri, u mor personalisht me prezantimin e projektligjit të amnistisë fiskale te ata që i quajti “Çunat e Londrës”. “Shumë shpejt do miratojmë edhe ligjin për amnistinë fiskale. Unë e di shumë mirë realitetin. Njerëz këtu mund të punojnë me emra të tjerë, njerëz këtu mund të punojë dhe në të zezë, punojnë në firma ndërtimi, në bujqësi.