Amnistia fiskale, Ibrahimaj: Nuk do të ketë legalizime të një ndërtimi të paligjshëm

Publikuar më: 3/10/2022, ora 12:31

Amnistia fiskale, Ibrahimaj: Nuk do të ketë legalizime të një ndërtimi të paligjshëm

Publikuar më: 3/10/2022, ora 12:31

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, gjatë konferencës për shtyp mbi ecurinë e deritanishme të ekonomisë është pyetur nga A2 CNN në lidhje me amnistinë fiskale tha se nëpërmjet saj nuk mund të legalizohen ndërtimet e paligjshme. “Nuk mund të ketë legalizime të një ndërtimi të paligjshëm. Amnistia fiskale ka filluar si diskutim shumë kohë më parë, para se të miratohej vendimi për sekuestrimin e ndërtimeve pa leje”, tha ministrja gjatë një konference për mediat.

Amnistia fiskale, Ibrahimaj: Nuk do të ketë legalizime të një ndërtimi të paligjshëm

Publikuar më: 3/10/2022, ora 12:31

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, gjatë konferencës për shtyp mbi ecurinë e deritanishme të ekonomisë është pyetur nga A2 CNN në lidhje me amnistinë fiskale tha se nëpërmjet saj nuk mund të legalizohen ndërtimet e paligjshme. “Nuk mund të ketë legalizime të një ndërtimi të paligjshëm. Amnistia fiskale ka filluar si diskutim shumë kohë më parë, para se të miratohej vendimi për sekuestrimin e ndërtimeve pa leje”, tha ministrja gjatë një konference për mediat.