Amnistia fiskale, Rama të huajve: Mungesë respekti ta trajtosh Shqipërinë si një vend me bisht

Publikuar më: 15/7/2022, ora 13:07

Amnistia fiskale, Rama të huajve: Mungesë respekti ta trajtosh Shqipërinë si një vend me bisht

Publikuar më: 15/7/2022, ora 13:07

Kryeministri Edi Rama mbrojti propozimin e realizimit të amnistisë fiskale në vend, duke hedhur poshtë pretendimet e disa institucioneve, vendase dhe të huaja, se kjo është një nismë e dëmshme. Rama e quajti mungesë respekti për Shqipërinë kritikat e të huajve kundër kësaj nisme.

Amnistia fiskale, Rama të huajve: Mungesë respekti ta trajtosh Shqipërinë si një vend me bisht

Publikuar më: 15/7/2022, ora 13:07

Kryeministri Edi Rama mbrojti propozimin e realizimit të amnistisë fiskale në vend, duke hedhur poshtë pretendimet e disa institucioneve, vendase dhe të huaja, se kjo është një nismë e dëmshme. Rama e quajti mungesë respekti për Shqipërinë kritikat e të huajve kundër kësaj nisme.