Amnistia fiskale s’bind ndërkombëtarët, BE: Do të dobësonte kontrollet e Shqipërisë kundër pastrimit të parave

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:26

Amnistia fiskale s’bind ndërkombëtarët, BE: Do të dobësonte kontrollet e Shqipërisë kundër pastrimit të parave

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:26

Me të njëjtat argumente si dy vite më parë, Bashkimi Europian kundërshton miratimin e Aministisë Fiskale, hedhur rishtas për Konsultim Publik nga qeveria. Sipas njoftimit të publikuar në faqen zyrtare, Komisioni Europian u ka shprehur mos-dakordësinë institucioneve shqiptare në takimin e 13-të i Nën-komitetit për Tregtinë, Industrinë, Doganat dhe Tatimet.

Amnistia fiskale s’bind ndërkombëtarët, BE: Do të dobësonte kontrollet e Shqipërisë kundër pastrimit të parave

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:26

Me të njëjtat argumente si dy vite më parë, Bashkimi Europian kundërshton miratimin e Aministisë Fiskale, hedhur rishtas për Konsultim Publik nga qeveria. Sipas njoftimit të publikuar në faqen zyrtare, Komisioni Europian u ka shprehur mos-dakordësinë institucioneve shqiptare në takimin e 13-të i Nën-komitetit për Tregtinë, Industrinë, Doganat dhe Tatimet.