Amnistia fiskale, Teliti: S’ka shqiptar që me punë të ndershme të ketë 2 mln euro poshtë jastëkut

Publikuar më: 20/7/2022, ora 21:36

Amnistia fiskale, Teliti: S’ka shqiptar që me punë të ndershme të ketë 2 mln euro poshtë jastëkut

Publikuar më: 20/7/2022, ora 21:36

Dorian Teliti, ekspert për ekonominë, i ftuar në A2 Businëss, ku u diskutua për projektligjin për amnistinë fiskale, u shpreh se nuk ka shqiptar që me punë të ndershme të ketë 2 milionë euro poshtë jastëkut. Ai tha se në treg do të futen paratë e krimit dhe kjo do të prishë konkurrencën.

Amnistia fiskale, Teliti: S’ka shqiptar që me punë të ndershme të ketë 2 mln euro poshtë jastëkut

Publikuar më: 20/7/2022, ora 21:36

Dorian Teliti, ekspert për ekonominë, i ftuar në A2 Businëss, ku u diskutua për projektligjin për amnistinë fiskale, u shpreh se nuk ka shqiptar që me punë të ndershme të ketë 2 milionë euro poshtë jastëkut. Ai tha se në treg do të futen paratë e krimit dhe kjo do të prishë konkurrencën.