Ana e Malit në Shkodër këtë dimër mbeti nën ujë, bujqit: Situata katastrofike

Publikuar më: 24/1/2023, ora 14:09

Ana e Malit në Shkodër këtë dimër mbeti nën ujë, bujqit: Situata katastrofike

Publikuar më: 24/1/2023, ora 14:09

Mbi 1 mijë hektarë tokë bujqësore në njësine administrative Ana e Malit eshte nën ujë si pasojë e pembytjeve më të fundit në zonën e nënshkrodrës. Kjo siperfaqe perben mbi 80 per qind te gjithë tokes bujqesore që ka kjo njesi. Bujqit shprehen se situata eshte katastrofike dhe po i detyron te largohen.

Ana e Malit në Shkodër këtë dimër mbeti nën ujë, bujqit: Situata katastrofike

Publikuar më: 24/1/2023, ora 14:09

Mbi 1 mijë hektarë tokë bujqësore në njësine administrative Ana e Malit eshte nën ujë si pasojë e pembytjeve më të fundit në zonën e nënshkrodrës. Kjo siperfaqe perben mbi 80 per qind te gjithë tokes bujqesore që ka kjo njesi. Bujqit shprehen se situata eshte katastrofike dhe po i detyron te largohen.