Ana tjetër e luftës në Ukrainë, të rinjtë krijojnë zyra ndërlidhjeje për koordinimin e ndihmës

Publikuar më: 6/3/2022, ora 16:19

Ana tjetër e luftës në Ukrainë, të rinjtë krijojnë zyra ndërlidhjeje për koordinimin e ndihmës

Publikuar më: 6/3/2022, ora 16:19

Një front tjetër lufte në Ukrainë, një front ku të rinjtë ndihmojnë ata që i shpëtuan një sulmi, apo ata që po i afrohen një tjetër beteje në emër të lirisë së vendit të tyre. Gazetari Julian Kasapi iu rrëfen anën tjetër të përpjekjes dhe rezistencës ndaj pushtimit rus.

Ana tjetër e luftës në Ukrainë, të rinjtë krijojnë zyra ndërlidhjeje për koordinimin e ndihmës

Publikuar më: 6/3/2022, ora 16:19

Një front tjetër lufte në Ukrainë, një front ku të rinjtë ndihmojnë ata që i shpëtuan një sulmi, apo ata që po i afrohen një tjetër beteje në emër të lirisë së vendit të tyre. Gazetari Julian Kasapi iu rrëfen anën tjetër të përpjekjes dhe rezistencës ndaj pushtimit rus.