Analistët: Sfidë politike, Meta fitoi në Komision

Publikuar më: 9/9/2019, ora 16:12

Analistët: Sfidë politike, Meta fitoi në Komision

Publikuar më: 9/9/2019, ora 16:12

Raportimi i Presidentit Meta në një Komision Hetimor parlamentar shënoi një moment historik jo vetëm për karrierën e tij, por edhe vetë politikën shqiptare. Për të analizuar domethënien e këtij momenti, A2 bisedoi me analistët Afrim Krasniqi dhe Aleksandër Çipa, të cilët komentuan jo vetëm të tashmen, por edhe të ardhmen politike të Ilir Metës.

Analistët: Sfidë politike, Meta fitoi në Komision

Publikuar më: 9/9/2019, ora 16:12

Raportimi i Presidentit Meta në një Komision Hetimor parlamentar shënoi një moment historik jo vetëm për karrierën e tij, por edhe vetë politikën shqiptare. Për të analizuar domethënien e këtij momenti, A2 bisedoi me analistët Afrim Krasniqi dhe Aleksandër Çipa, të cilët komentuan jo vetëm të tashmen, por edhe të ardhmen politike të Ilir Metës.