Analisti Ben Andoni: Aksioni në veri të Kosovës, i vonuar

Analisti dhe njohësi i zhvillimeve në rajon, Ben Andoni ishte i ftuar këtë të mërkurë në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN ku foli për zhvillimet e fundit në Kosovë.