Analiza e Ilir Kalemajt për Samitin e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor

Publikuar më: 6/12/2022, ora 17:36

Analiza e Ilir Kalemajt për Samitin e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor

Publikuar më: 6/12/2022, ora 17:36

Analisti Ilir Kalemaj ka komentuar Samitin e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor në Tiranë, i cili u mbajt këtë të martë.

Analiza e Ilir Kalemajt për Samitin e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor

Publikuar më: 6/12/2022, ora 17:36

Analisti Ilir Kalemaj ka komentuar Samitin e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor në Tiranë, i cili u mbajt këtë të martë.