Analiza e javës, politika dhe kryebashkiakët problematikë të 30 Qershorit – A2

Analiza e javës, politika dhe kryebashkiakët problematikë të 30 Qershorit

Analisti Mentor Kikia ishte i ftuar në studion e “Ditari” në A2.