Analiza e shëndetësisë, Manastirliu: Vijojmë investimet, foshnja me HIV nuk është infektuar në spital

Publikuar më: 10/1/2023, ora 16:20

Analiza e shëndetësisë, Manastirliu: Vijojmë investimet, foshnja me HIV nuk është infektuar në spital

Publikuar më: 10/1/2023, ora 16:20

Ministria e Shëndetësisë ka zhvilluar analizën e punës dhe objektivat për këtë vit. Ministrja Ogerta Manastirliu deklaroi mbështetje për mjekët dhe investime në spitale. Për herë të parë, foli për infektimin e 1-vjeçarit me HIV si dhe problematikën e operacioneve në kardiokirurgjinë e QSUT.

Analiza e shëndetësisë, Manastirliu: Vijojmë investimet, foshnja me HIV nuk është infektuar në spital

Publikuar më: 10/1/2023, ora 16:20

Ministria e Shëndetësisë ka zhvilluar analizën e punës dhe objektivat për këtë vit. Ministrja Ogerta Manastirliu deklaroi mbështetje për mjekët dhe investime në spitale. Për herë të parë, foli për infektimin e 1-vjeçarit me HIV si dhe problematikën e operacioneve në kardiokirurgjinë e QSUT.