Analiza për bujqësinë, import-eksportet dhe mbështetja për fermerët

Publikuar më: 13/1/2023, ora 14:27

Analiza për bujqësinë, import-eksportet dhe mbështetja për fermerët

Publikuar më: 13/1/2023, ora 14:27

Bujqësia ishte sektori që pati sot radhën për të raportuar për ecurinë e vitit të shkuar dhe objektivat për 2023-shin. Ministrja Frida Krifca deklaroi si arritje rritjen e prodhimit dhe eksporteve, ndërsa njoftoi edhe detaje nga programet e mbështetjes për fermerët dhe dha përgjigje për disa çështje të ndjeshme. Për më shumë, informon producenti për ekonominë në A2 CNN, Angelo Haruni.

Analiza për bujqësinë, import-eksportet dhe mbështetja për fermerët

Publikuar më: 13/1/2023, ora 14:27

Bujqësia ishte sektori që pati sot radhën për të raportuar për ecurinë e vitit të shkuar dhe objektivat për 2023-shin. Ministrja Frida Krifca deklaroi si arritje rritjen e prodhimit dhe eksporteve, ndërsa njoftoi edhe detaje nga programet e mbështetjes për fermerët dhe dha përgjigje për disa çështje të ndjeshme. Për më shumë, informon producenti për ekonominë në A2 CNN, Angelo Haruni.