Andi Lila, viti i “luftëtarit” kuqezi

Prej më tepër se një dekade në përfaqësuesen shqiptare. Gjithmonë një prej elementëve të rëndësishëm të skuadrës dhe jo rastësisht i njohur si luftëtari kuqezi. Andi Lila bën bilancin e vitit, mes mesfushorin që po zhvillon sezonin e tetë te Pas Janina në elitën e futbollit grek, aventurë e ndërprerë vetëm për pak muaj gjatë huazimit te Parma në Serinë A.

“Nga ana personale ka qenë një vit, pozitiv. Nuk kam pasur dëmtime. Kishte gjëra pozitive, ashtu si edhe jo pozitive, por në bilanc do të thoja një vit i mirë”.