Andoni: Ka ardhur koha që SPAK-u duhet të caktojë disa prioritete në favor të qytetarëve

Përditësuar më: 12/5/2022, ora 19:02

Andoni: Ka ardhur koha që SPAK-u duhet të caktojë disa prioritete në favor të qytetarëve

Përditësuar më: 12/5/2022, ora 19:02

Analisti Ben Andoni, i ftuar në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, foli për debatin e hapur gjatë ditëve të fundit pas kërkesës së kryeministrit Rama që SPAK të ketë më shumë rezultate dhe të hetojë dosjet e mëdha.

Andoni: Ka ardhur koha që SPAK-u duhet të caktojë disa prioritete në favor të qytetarëve

Përditësuar më: 12/5/2022, ora 19:02

Analisti Ben Andoni, i ftuar në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, foli për debatin e hapur gjatë ditëve të fundit pas kërkesës së kryeministrit Rama që SPAK të ketë më shumë rezultate dhe të hetojë dosjet e mëdha.