Andoni: Kurti-Osmani përfaqësojnë brezin e ri të politikanëve në Kosovë, në Shqipëri nuk po ndodh

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani përfaqësojnë brezin e ri të politikanëve që ka marrë përsipër ndryshimin në Kosovë. Kështu e sheh analisti Ben Andoni bashkëpunimin e kreut të Vetëvendosjes dhe Vjosa Osmanit për të garuar së bashku në zgjedhjet e 14 shkurtit, ndërsa në Shqipëri nuk po riciklohen partitë e vjetra.