Andoni: Nuk është e largët dita që Basha të japë dorëheqjen

Publikuar më: 10/1/2022, ora 21:15

Andoni: Nuk është e largët dita që Basha të japë dorëheqjen

Publikuar më: 10/1/2022, ora 21:15

“Nuk është e largët dita që Basha të japë dorëheqjen”. Këtë bindje ndau në studion e Debatit me Alba Alishanin, analisti Ben Andoni, nisur nga situata më e fundit në selinë blu. Në këndvështrimin e tij ai thotë se PD ka arritur pikën më të ulët dhe nga kjo përplasje do të nisë bashkimi që do fillojë nga grupi parlamentar për zgjidhjen e situatës në PD.

Andoni: Nuk është e largët dita që Basha të japë dorëheqjen

Publikuar më: 10/1/2022, ora 21:15

“Nuk është e largët dita që Basha të japë dorëheqjen”. Këtë bindje ndau në studion e Debatit me Alba Alishanin, analisti Ben Andoni, nisur nga situata më e fundit në selinë blu. Në këndvështrimin e tij ai thotë se PD ka arritur pikën më të ulët dhe nga kjo përplasje do të nisë bashkimi që do fillojë nga grupi parlamentar për zgjidhjen e situatës në PD.