Andoni: Uji i pijshëm dhe energjia synohen nga serbët – A2

Andoni: Uji i pijshëm dhe energjia synohen nga serbët

Ben Andoni, analist për çështjet e rajonit tha në A2CNN se Kosova bën mirë të mbajë në fuqi tarifën 100% për mallrat serbe si një kundërpeshë e domosdoshme ndaj veprimeve të Serbisë, e cila sipas tij po synon burimet kryesore ekonomike të Kosovës.