Anëtarësimi i Ballkanit Perëndimor, Sassoli: BE të rishikojë procesin, pritja s’mund të zgjasë me dekada

Bashkimi Europian duhet të rishikojë procesin e anëtarësimit të shteteve të Ballkanit Perëndimor nw bllok. Këtë e tha presidenti I Parlamentit Europian, David Sassoli në hapje të Forumit Strategjik në Bled të Sllovenisë, që këtë vit ka si temë të ardhmen e BE-së dhe Ballkanit.