Anëtarësimi në 2030, dilemat e Bashkimit Europian dhe detyrat e Shqipërisë

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:16

Anëtarësimi në 2030, dilemat e Bashkimit Europian dhe detyrat e Shqipërisë

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:16

Deklaratat e Presidentit të Këshillit Europian për një integrim të Ballkanit Perëndimor në 2030 nga njëra anë ka hapur debatet brenda unionit, ndërsa nga ana tjetër ka “zgjuar” shpresat e vendeve të rajonit. Në Shqipëri është lexuar si një “dritë jeshile”, por nuk mungon skepticizmi ndaj premtimeve europiane.

Anëtarësimi në 2030, dilemat e Bashkimit Europian dhe detyrat e Shqipërisë

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:16

Deklaratat e Presidentit të Këshillit Europian për një integrim të Ballkanit Perëndimor në 2030 nga njëra anë ka hapur debatet brenda unionit, ndërsa nga ana tjetër ka “zgjuar” shpresat e vendeve të rajonit. Në Shqipëri është lexuar si një “dritë jeshile”, por nuk mungon skepticizmi ndaj premtimeve europiane.