Anëtarësimi në NATO, studentët finlandezë kanë frikë nga pasojat dhe Rusia

Publikuar më: 11/5/2022, ora 15:05

Anëtarësimi në NATO, studentët finlandezë kanë frikë nga pasojat dhe Rusia

Publikuar më: 11/5/2022, ora 15:05

Teksa Parlamenti i Finlandës diskuton hapin historik për t’ju bashkuar NATO-s, shpejtësia e debatit po shqetëson disa të rinj që druhen se gjenerata e tyre do të lëndohet nga vendimi i marrë me nxitim, nga frika ndaj Putinit.

Anëtarësimi në NATO, studentët finlandezë kanë frikë nga pasojat dhe Rusia

Publikuar më: 11/5/2022, ora 15:05

Teksa Parlamenti i Finlandës diskuton hapin historik për t’ju bashkuar NATO-s, shpejtësia e debatit po shqetëson disa të rinj që druhen se gjenerata e tyre do të lëndohet nga vendimi i marrë me nxitim, nga frika ndaj Putinit.