Angazhimet elektorale të PD-së për mirëqenien sociale, nga pensionet te kreditë

Partia Demokratike prezantoi programin për mirëqenien sociale. Nga selia e partisë, Lulzim Basha premtoi rritje pensionesh dhe dyfishim të asistencës sociale për familjet në nevojë.