Anglia dhe Skocia në izolim, Johnson: Javët në vazhdim, më të vështirat

Britania e madhe ashpërson kufizimet mes rritjes alarmante të rasteve me COVID-19. Qytetarët në Angli dhe pjesën më të madhe të Skocisë do të duhet të qëndrojnë në shtëpi ndërsa shkollat do të mbyllen ne gati të gjithë vendin.