Ankandi për Spitallën, 5 kompani në garë për Parkun Fotovoltaik

Pesë kompani kanë paraqitur ofertat zyrtare për ndërtimin e parkut fotovoltaik në Spitallë. Ankandi i Ministrisë së Energjisë është ndjekur me interes nga investitorët, ndërsa pritet që në Mars të shpallet dhe fituesi.